welcome to DeadSquad
German English Czech

News


 Rozhovor - Omen
• Zdravíme tě. Mohl by ses nám pro začátek lehce představit ?

Nazdar. Volám sa Marek a SA:MP hrám aktualne pod nickom OMEN. V minulosti som mal nicky ako CremoBs, MoZZiK, KoKA1N.

• Jak a kdy si se dostal ke hře GTA San Andreas a následně i k SA:MP ?

Tak to si uz presne nevzpomeniem bolo to davno.

• Dokážeš si vybavit server, který si poprvé spustil ?

To bol nejaky Public server nazov uz ani neviem ale rok som este hral na Public serveroch ako RZ ci VG alebo MikeroTown od toho co som zacal hrat.

• Jak se celkově díváš a hodnotíš hru SA:MP ? Co tě na ni nejvíce zaujalo ?

No v mojej dobe kedy som to hraval jak blazon ma zaujala urcite ta komunita. Kazdy den bola skoro CW a bolo sa co ucit. Vela turnajov, vela hracov na TDM / DM serverov, velka rivalita a tak.

• Hraješ / Hrál si mimo SA:MP nějaké jiné hry ?

Jasne ze som hral. GuildWars , League of Legends , Warcraft , BF2 , BF Bad Company 2, CoD 1 a 2 + MW , SWTOR , Age of Empires 1,2,3 , APB RELOADED , AION , Lineage 2 a kopa dalsich.

• Zpět k SA:MP. Hraješ / Hrál jsi na nějakých Public serverech ? Dokážeš nám je popsat, jak jsi se k nim dostal ? Co se ti na nich nejvíce líbilo ?

No mne sa na tych publikoch pacilo vtedy ze to bolo proste GTA Online. Na tu dobu si myslim ze to bola dost revolucna hra. Ale ked som ja hral public servery tak sa tam nedalo skoro nic robit. Vsteko to bolo v plienkach. Zaujimavu hru sme si museli vytvarat partia hracov samy a to vo forme RP /RolePlay hry. Dokonca mayimum hracov bolo 50slotov a servery neboli ani natolko plne aby sa hralo na 3 mesta.

• Jak si se dostal ke hraní CW/TG a měření sil s ostatními clany ?

Do Prveho clanu som sa dostal tak ze som hraval s jednym mojim kamaratom mal nick SOmEmo a ja som mal nick CremoBs, Vtedy na server chodili hraci s clanov draftovat public hracov. Konkretne toho mojho kamarata draftovali do clanu _cN / The Crime Nights a neskor sa premenoval a nosil nick Trows3r. Ked som sa o mesiac rozhodol tiez zacat hrat za nejaky clan tak to bol prave clan NN / NumberNine, kde som odohral aj svoju prvu clanwar a zmenil si nick na OMEN. Neskor som mal svoj clan iS / Irone Soldiers ktory odohral dobre a kvalitne CW a porazil ako prvy vtedy neporazeny clan GTR / Gang Taktika Rychlost ktory si samozrejme CW zapisal ako vyhratu. Kazdopadne svetkovia boli hraci z BkM / Black Magic Crew.

• Byl zde nějaký clan na SA:MP scéně, do kterého si se vždy chtěl dostat, nebo který si považoval za "nad-clan", nebo-li clan, který byl svoji výjimečností, hráči a skillem považován za lepší, než ty ostatní ?

Jednoznacne to bol klan BkM / Black Magic Crew ktory doteraz povazujem za najlepsi klan aky kedy bol na nasej scene. Kto nezazil nevie.

• Podobná otázka, ale týkající se hráče. Byl zde nějaký hráč na SA:MP scéně, kterého si obdivoval, ať už za jeho povahu, dovednosti nebo skill ?

Boli to dvaja hraci. Ing_P a SP)_A_(WN. Ing_P ktory bol dlhu dobu povazovany za jedneho z najlepsich hracov ma ucil a vysvetloval vsetky zaklady techniky sawnenia no a hrac SP)_A_(WN mi bol kamarat a sparingpartner doteraz mu nezabudnem ze ma pustil v eStar Tournament vyzsie tym ze prehral. Diky Bro ! Snad si to raz precitas.

• Jak jsi se dostal přímo ke hraní Run Weapon stylu ? Kdo byl „ten“, který tě naučil držet sawny a vysvětlil základy ?

Bol to HaNNaH z clanu NN / NumberNine a k nemu sa na mojom vycviku podielal aj Ing_P ktoreho som spomnal vyzsie.

• Dokázal bys nám tu napsat ve kterých všech clanech si měl tu čest být, a ve kterém si se cítil nejlépe ? Co se ti na oněch clanech nejvíce líbilo ?

- [NN] / NumberNine • Prvy klan, prva CW, skvela komunita a jeden z najstarsich clanov.
- _iS]TNT / Irone Soldiers • Moj vlastny klan ktory spolu s BkM mal jediny v tej dobe vlastny dizaj nie sablonu. Jediny v tej dobe spolu s BkM mal clanovy nemecky redakcny system zvany webspell a jediny v tej dobe porazil neporazeny klan GTR. Komunita tam bola skvela no uz si ani nepametam preco to upadlo tusim odchodu hraca SPERMIA (FLOWER) a hraca Trows3r .
- [FROST] / Frost Killers • Lomunita nic moc, ale bol som od zaciatku sponzorom tohto klanu. Ci sa jednalo o mody, servery, dizajny, webhosting atd. az po jeho samotny koniec. Hraci boli skill a jedny z najlepsich v tej dobe no co sa tika spolunazivania, velka rivalita aj medzi sebou.
- [AK] / AlKaida • Bol som tam chvilku potom sa klan rozpadol. Inak znamy a dobry klan.
- [CR4FT] / Craft Clan • Tento clan zalozili clenovia GROTH po rozpade. Mal som tu cest byt CL clanu CR4FT a taktiez si myslim ze multiclanom dostal vyzsiu uroven.
- _cN] / The Crime Nights • Tento clan patril medzi legendy. Az natolko ze ked sme ho znova obnovili a ujal som sa ho ako CL spolu so Stanom tak do neho prichadzali s5 hraci ako PrinteX, Sonny a SP)_A_(WN z OGS, Trows3r a Spermia len preto aby sme ukazali s5 uroven tohto clanu.
- [BoSA] / Brigada of San Andreas • V tomto klane som nastupil ako podpora clanu kedze som uz v skille bol zbehlejsi odohral som nejake CW, no dlho som sa nezdrzal. Inak dobra komunita Evro stary kamarat.
- [RWS] / RIWALS • Klan ktory mal dobry start no rychlejsi koniec. Komunita sa neudrzala pokope.
- [_CRY4] / CryMore • Moj vlastny klan v ktorom som aktualne. Neda sa to rovnat s tym co uz bolo ale myslim si ze patri dnes medzi najlepsie komunity a ma vsetko to co klan ma mat.


• Jsi jeden z těch hráčů, který SA:MP hraje již nějaký ten pátek. Zažil si éru let 2008, 2009 a 2010. Dokážeš nám tu popsat, kolik věcí se za tu dobu změnilo ? Jak hodnotíš nynější scénu - je to horší, nebo lepší ?

Scena stoji za prd. Vsetky klany si sharuju jeden mod od LucAssa z clanu HoMieS. Webspell jediny klanovy RS uplne vymrel... a vsetci ficia na PHPfusion co nechapem a zaroven chapem a taktiez malokto ma vlastne domeny. Prisiel skinshot ,co je lachsi ako lagshot tim ze strielate a hitujete tak ako sa aj ma. Mieritko na skin a triafate hraca ako v kazdej hre... hraca na ktoreho aj strielat chcete. Je zaroven nenavideny preto lebo s nim prislo aj vela novych ultimatnych hackov a neopravenych bugov. Public servery su plnsie ako nikdy pred tym no TDM a DM uplne vymrelo. Ked som ja hraval tak najviac ludi na publicu bolo 45. Teraz ich je cez 200 ale na DM servery napr FROST, BkM ci OGS sa vedelo denne zbehnut v pohode aj 20 hracov a to vtedy neboli ziadne World 1,2,3,4.

• Asi v polovině roku 2014 (tuším, že to byl SA:MP client 0.3z) vývojáři SA:MP přišli s novinkou, tou bylo změna hitbox systému, tzv. skinshot. Mnoho starých hráčů kvůli tomu přestalo i aktivně hrát jelikož to považovali za blbost. Nicméně v CZ/SK se tento trend udržel a běžně se na tomto systému hrají i ClanWary, kdežto v zahraničí to nenajdeš. Jak to vidíš konkrétně ty ? Který z těchto dvou systému je pro tebe přijatelnější ?

Pre mna je prijemnejsi Skinshot. Lebo to mierenie je tak ako ma byt. Ale rad si zahram na lagshote lebo to nevie hocikto. Vela hracov prestalo hrat lebo scena upadala. Public posilnoval vychadzali novsie hry nove GTA tituly. Na rok 2013 si pametam kedy prisli dost dobre aimboty a vela ludi hralo s pikachu skinom. Scena sa stala nehratelna. A my ako hraci z minulosti kedy hacky mali mozno tak 3ja ludia v scene co hrali CW/TG sme zrazu celili presile a tym padom som to prestal od 2013 do 2017 hrat aj ja. Do toho padlo BkM / Black Magic Crew > padla scena. To je hola pravda.

> Pro čtenáře, kteří nevidí rozdíl mezi skinshotem a lagshotem:
• skinshot = hlavní hitbox - ve středu skinu až lehce za skinem
• lagshot = hlavní hitbox před skinem nebo směrem proti skinu

• Mimo kariéry sawnera (run zbraní). Specializoval jsi se i na ostatní typy her a rovnání sil (např.: walk, race, stunty, Shooter) ?

Hraval som na GTA:T no a inak ani nie.

• Dokázal by sis vyb avit 3 nejtěžší zápasy, které jsi do této doby, coby kariérního hráče odehrál ?

Ani nie, asi bolo ichnespocetne vela. Ale tak za uspech povazujem porazene AW / AloneWolves, GTR / Gang taktika rychlost, A tusim OGS alebo BoSA.

• Píše se rok 2017 a clany v SA:MP již zdaleka nejsou takové, jaké bývaly. Nicméně, je zde i v této době nějaký aktivní clan, který je daleko lepší, než ty ostatní ?

Myslim si ze kebyze nemam mat ja klan o ktorom si myslim ze je dobry moja cesta by smerovala do Ds / Deadsquad pretoze Clan Leader je rozumny a nekompromisny a to sa mi paci ! A je tam par hracov ktory patrili k urcitej casti mojej zlatej ery.

• Nyní jsme u konce rozhovoru. Děkuji ti za čas, který jsi tomu věnoval.


Links: n/a
written by Roc - 10.10.2017 - 01:30


You have to login!

register now!
login
Latest Topics
TOP: Czech & Slova...
Clans of Fame
0 Replies
TOP: Czech & Slovak Clans + Foreign Clans
Last post: Roc
Board: Clans of Fame
24.04.2017 - 15:18
Pravidla fóra
Forum rules
0 Replies
Pravidla fóra
Last post: Roc
Board: Forum rules
12.04.2017 - 22:11
| FORM | Profile
Profile - About you
0 Replies
| FORM | Profile
Last post: Roc
Board: Profile - About you
12.04.2017 - 21:58

Poll
no active poll

show polls
Partners
Stats
149 Visitors (Today)
244 Visitors (Yesterday)
6795 Visitors (Month)
284591 Total visits
34 Registered users
0 Users online
8 Guests online
Show statistics